jueves, 22 de mayo de 2014

CAMPAMENTS 2014

Hola famílies!
Ja queda menys per a marxar de campaments!! 
Aquest any anirem al càmping Sol i Fred del 19 al 31 de juliol! El càmping es troba al costat d'un poblet anomenat Les Esglésies, a la província de Lleida!

Si els vostres infants tenen ganes de compartir mil experiències, de fer milers d’activitats, de conèixer i fer noves amistats, d’estar envoltades per uns paisatges impressionants que conformen el Pallars Jussà, els campaments de l’esplai són l'oportunitat perfecte!!! Uns campaments que les monitores preparem amb moltíssima il·lusió tenint sempre en compte els objectius que ens marquem de cara els infants per tal de guiar-los i ajudar-los a descobrir-se i que, sense ells, no tindrien cap mena de sentit! Uns dies per aprendre, gaudir i experimentar noves sensacions en un ambient completament diferent i amb noves persones a conèixer!

Per a les famílies novelles que mai hagin vingut de campaments amb nosaltres, i per a les més veteranes també, farem una reunió informativa al juny (quan tinguem el dia us el farem arribar) per tal de resoldre tots els dubtes que puguin sorgir! D’altra banda els nostres campaments estan oberts així que si coneixeu infants o joves que puguin estar interessades convideu-les a venir!

Pel que fa els preus, varien en funció de:

-Infants i joves de l’esplai
220 euros pel primer fill
200 euros pel segon fill
180 euros pel tercer fill

-Infants i joves que no són de l’esplai:
250 euros pel primer fill
240 euros pel segon fill
230 euros pel tercer fill

Les inscripcions estan obertes i teniu fins el 14 de juny per apuntar-vos i fer el pagament! Ja sabeu que podeu fer-lo:

a) Amb una transferència bancària al número de compte 0081  007780  0001472451, concepte heu de posar el nom i cognoms de l’infant i el motiu del pagament (en aquest cas, campaments).

b)També podeu pagar en metàl·lic durant els horaris de secretaria a l’esplai:
Dissabte de 16:15 a 16:30 i de 19:30 a 20:00h!


Us esperem a totes i no dubteu en preguntar!!

L’equip de monitores

1 comentario:

  1. No sabem on trobar el document on apareix el què han de posar dins la motxilla!

    ResponderEliminar