domingo, 12 de octubre de 2014

El curs 2014-2015 obre les portes!


El passat 4 d'octubre, l'Esplai Espurna de Gràcia va inaugurar aquest nou curs amb molta il·lusió, energia i cares noves. Un cop retrobats i havent-nos explicat les aventures de l'estiu, els infants i joves esperaven amb nerviosisme els seu nou grup i les seves futures monitores.

I sí, per fi va arribar el moment, els grups serien...(redoble de tambors):

PETITS: 2007, 2008 i 2009 amb...Jota, Aina i Albert!

MITJANS 1: 2005 i 2006 amb... Pini, Pau i Beren!

MITJANS 2: 2002, 2003 i 2004 amb... Lluc, Marina, Helena i Laia!

GRANS: 2000, 2001 i 2002 amb... Roger, Maria, Marta i Mariona!

SÚPERS: 1998 i 1999 amb... Elena i Munsa!

Mentre les famílies seguien l'assamblea amb aspectes més tècnics, els infants i joves començaven amb un breu contacte a conèixer el seu nou grup, aquell que els acompanyaria durant el nou curs d'esplai que tant estàvem esperant!

A mitja tarda ens vam reunir altre cop famílies, infants i monitores per poder reviure els campaments amb un vídeo de fotos que ens va transportar directament als 13 fantàstics dies viscuts a Les Esglésies. Ai, com ho trobàvem a faltar!

Finalment, de la mà d'uns personatges ben curiosos vam rebre la noticia més esperada: "Tenim local (però no les claus)!!" I amb el ritme i la companyia del grup de percussió la Bolxepienca vam desfilar per Gràcia tot fent-nos veure i sentir, fins arribar al carrer Jaén amb Anna Frank, on ens esperava un bon berenar.







Per acomiadar-nos i fer menys feixuga la setmana que passaríem sense veure'ns, vam cantar una cançó davant la porta del nostre local, esperant així, poder entrar-hi i disfrutar-lo ben aviat!


Serà al carrer Jaén amb plaça Anna Frank on a partir d'ara ens trobarem cada dissabte a les 16.30h i a les 19.30h!! Fins aviat!



Recordeu que el pròxim dissabte 18 d'octubre és el DIA DE L'AMIC I L'AMIGA, i que per tant, podeu convidar a qui vulgueu perquè provi i gaudeixi del nostre esplai! 


1 comentario:

  1. No seria possible penjar fotos d'educadors/es x facilitar reconeixemnt d mares i pares nous. I, familiars despistats?

    ResponderEliminar