domingo, 10 de febrero de 2013

Excursió d'hivern


Bon dia mares i pares de l’esplai!
Com us vàrem dir al mail passat, ahir a la reunió vàrem acabar de parlar algunes coses sobre l’excursió d’hivern i aquí us oferim el buidatge:

L’excursió és el cap de setmana del 23 i 24 de febrer. Anem a Vilafranca del Penedès i, com ja us vam dir, ens allotjarem a dos locals que ens han facilitat els del Moviment Infantil de Vilafranca. La veritat és que ens han tractat molt bé i han fet el possible per a que tinguéssim espai suficient, ja que som moltes a l’esplai!!
Dissabte ens veurem a les 9:45h Pl. Catalunya, on l’escultura de Macià! I ens retrobarem diumenge a les 18:00h al mateix lloc.

Per aquesta excursió cal que vinguin abrigades (força) perquè farà fred. Important portar un bon pijama d’hivern i totes les mudes necessàries. D’altra banda, hauran de portar tots els àpats de dissabte (esmorzar, dinar, berenar i sopar) i de diumenge tan sols el dinar (prepararem un esmorzar especial nosaltres)

El preu d’aquesta excursió és de 25 euros, com a totes les excursions! Si alguna teniu algun problema pel que fa el preu de l’excursió, ja sabeu que podeu parlar amb nosaltres i podem trobar solucions!

Com sabeu totes, l'horari de secretaria és a les 16:00h -16:30h i la tornem a obrir a les19:30 (els dissabtes)- aquesta opció per a les qui vulgueu pagar en efectiu. Ara ja tenim compte així que ho podeu ingressar directament allà! Us recordem el número de compte que és: 0081  007780  0001472451 concepte heu de posar el noms i cognoms de l'infant i el motiu del pagament (en aquest cas, excursió d'hivern)

Per a més coses, el tel. de secretaria funciona tots els dies de la setmana de 17:00h a 21:00h i és el 616894101

I fins aquí de l’excursió d’hivern!
Moltes gràcies!!!


L’equip de monitores i monitors

1 comentario:

  1. Va estar molt bé, l'Arrossada (com sempre) ... llàstima que no vaig poder arribar a temps per fer la meva Paella de Quaresma ... segur que hagués guanyant el sisè premi!

    Felicitats per la Festa!

    sss

    ResponderEliminar